Londres. Cosmopolita i Oberta.


Del 01/05/2024 al 05/05/2024
5 dies
per persona 1195 Llista d'espera
  • Del 01/05/2024
    al 05/05/2024
  • 5 dies
  • Avió
  • Ciutat amb encant
  • Arquitectura
  • Història
  • NOVETAT

  • Silvia Llacer

Descripció

Londres. Cosmopolita i Oberta.

Londres és la ciutat més gran d'Europa. De fundació romana i capital de la província de Britània, va ser, després del col·lapse de l'imperi, abandonada. Però la Història tenia destinada a la vella Londinium una nova, prospera i llarga vida. De nou “cap i casal” del regne d'Anglaterra, va ser des d'aleshores centre de la vida del país. L'edat mitjana acaba en l'època Tudor quan la monarquia se separa de l'església catòlica. L'antiguitat revisada per Palladio es va convertir en la principal font d'inspiració dels arquitectes - Robert Adam, John Nash - que, al segle XVIII, van donar a Londres un toc característic. Nash va dissenyar així Regent's Park i els seus voltants. Després el segle XIX la convertí en capital d'un Imperi. Des de llavors Londres ha aconseguit ser una de les ciutats culturalment més actives del món. Volem aquesta primavera visitar-la centrant-nos en els principals atractius artístics i descobrir-la en aquesta època de l'any, on els seus preciosos parcs adquireixen unes tonalitats que van dels verds tendres a la floració de totes les flors que els anglesos cuiden amb passió. Com ben bé deia l'escriptora Virginia Woolf: Londres és encantadora. Isc i és com si de sobte aparegués una estora màgica sobre la qual em sent transportada al si de la bellesa sense aixecar ni un dit.

Inclou

  • Trasllat hotel - aeroport
  • Trasllat aeroport - hotel
  • Hotel i desdejuni
  • Guia FPR
  • Assegurança de viatge
  • Vols internacionals

Opcions

  • Habitació individual + 190 €
  • Assegurança cancel·lació + 45 €

Guia

Ens acompanyarà:

Silvia Llacer
Guia FPR.

Preu

El preu d'aquest viatge és de 1195 € + 85 € de taxes


Programació

1 de maig. Directes a Londres

Concentració a les 06.30h a Nuevo Centro (Expo Hotel). Trasllat a l’aerport d'Alacant. Vol directe Alacant-Londres. Trasllat a l’hotel al centre de Londres, 4 nits.

 

2 maig. De la City a Westminster. Belleses del Tàmesis. National Gallery.

El riu Tàmesi és el riu de Londres. Al seu voltant s'han desenvolupat tota l'activitat política i econòmica de l'urbs. Començarem fent un passeig des de la Tower Bridge per a continuar per "la city". El primer assentament romà va ser en aquesta part de l'actual capital. L'incendi de 1666 va arrasar tota l'àrea, reconstruint-se lluny dels dissenys que proposà Wren. Cases de rajola a prova de foc i nous monuments amb l'estil barroc del moment. La primera parada: La catedral de Sant Pau és l'única barroca de tota Anglaterra. Wren la dissenya en un estil ampul·lós, com a competidora de Sant Pere del Vaticà. Després pel Strand podrem gaudir de la fabulosa arquitectura d'edificis com Somerset House, o el Covent Garden. Westminster és la ciutat política, el cor del país. Allí trobarem les cases del Parlament, fantàstic edifici neogòtic amb l'arxifamós Big Ben i el palau de Buckingham, la seu de la reialesa britànica. A la vesprada podem visitar la National Gallery.

 

3 maig. De Regent’s Park a Kensington. Classe i Distinció

Tindrem una nova visió de Londres. Quan el príncep regent Jordi abandonà el palau de Sant Jaume es traslladà a aquesta part en aquell temps les afores de la ciutat. Contractà al gran arquitecte i paisatgista John Nash, aleshores aparegué un nou Londres, burgés, classicista, elegant i ric: "Cornwall Terrace" o "Cumberland Terrace" són exemples. Després de vore aquestes "terrases" caminarem per l'esplèndida Regent's Street aturant-nos a Piccadilly circus. Oxford street ens portarà al Soho. Després de dinar anirem cap al barri de Kesington, passejant el Hyde Park. A la seua vora es troba el Royal Albert Hall, el museu de la ciència i el "Victoria and Albert Museum". Temps lliure per tornar a l'Hotel o visitar aquest museu o el d'història natural.

 

4 maig. De Chelsea a Bloomsbury.  British Museum. El saber sí ocupa lloc.

Mayfair ens aproparà de nou a Trafalgar Sq., the Mall i fins a arribar a l'abadia de Westminster i l'estació Victoria. Belgravia és el barri de les ambaixades on domina l'esplèndida Belgravia sq. i la mundialment coneguda Harrods. El barri de Bloomsbury va donar nom a un grup d'artistes que habitaven aquest part de la ciutat: Virgina Woolf, Dora Carrington, E.M. Forster, Keynes, entre d'altres. Farem un passeig on podrem vore la plaça Bedford amb cases de tres plantes del segle XVIII, o la plaça Russell i la Universitat de Londres. El British Museum és el centre del barri. A la vesprada tindrem temps lliure per vore el British Museum,.. Gran Casa de totes les meravelles del món.

 

5 maig. Vol Londres-Alacant.

Tindrem temps lliure per fer un passeig al matí. A mig dia anirem cap a l’aerport. Vol directe Londres-Alacant. Trasllat a Nuevo Centro.

 

HOTELS

 LONDRES  HOTEL PHOENIX 4****

 



Visitarem